Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، داود منافی پور، دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در نشست خبری با اشاره به فعالیت‌های این مجمع گفت: امسال ١٦ سال از برگزاری اولین مراسم بزرگداشت علی اصغر می‌گذرد. همه میدانند که از مهدیه تهران و با یک جلسه اغاز کردیم و برنامه ها را در دو بخش ١٥ سال اول و  ١٥ سال دوم اغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  سال ٩٧ اغاز پانزده سال دوم فعالیت ماست که ٥٣٠٠جلسه در ایران و ٤١ جلسه در جهان ولی به صورت کلی بیش از ٦ هزار جلسه در جهان برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: یکی از مراسم در صحن امام رضا (ع) است که با هماهنگی با آستان قدس داشتیم که جا دارد از متولیان تشکر کنیم به‌خصوص در زمینه تهیه لباس که برای شهرهای سنی نشین و شهرهایی که توانایی مالی ندارند. بیش از ١٣٠٠٠٠نفر پیش بینی میکنیم که به حرم بایند و همینطور برنامه ای در میدان نقش جهان تدارک دیدیم که بیش از ١٠٠هزار نفره است. برنامه هایی را انجام داده‌ایم در مناطق محروم تا این همایش را پیش بردیم آمار ما در ایران بیش از ٥ هزار جلسه است و براىرد غیر رسمی ما بیش از ٦ هزار جلسه است.

وی افزود: در خارج از کشور به دو علت گرانی پارچه ها  ٣٠ درصد پس رفت داشتیم که به علت گرانی دلار و هزینه ارسال بود . در اروپا و امریکا به دلیل مشکلاتی که مصلا ایجاد کرد و همچنین گرانی نتوانستیم پیش برویم.

منافی پور افزود: تلاش می‌کنیم این جمعیت که همراه عزیزانشان هستند برای معرفی علی اصغر استفاده کنیم و از سال گذشته با توجه به منابع سنی و شیعه پیراهنی آماده کردیم که از آن در کربلا رو نمایی می‌کنیم همچنین از نقشه راهبردی مجمع جهانی علی اصغر رونمایی خواهیم کرد.

دبیر مجمع جهانی علی اصغر ادامه داد: امام صادق فرمودند که شیعه قبل از ظهور باید حیاطش را از کربلا آغاز کند، اولین پیام ما مظلومت حضرت علی اصغر است زیرا او ادامه حیاط کربلا است. اگر کسی فکر کند فعالیت ما آسان است اشتباه می‌کند ما اگر منابعی داشته باشیم می‌توانیم فعالیت خود را گسترده کنیم.  مجمع جهانی حضرت علی اصغر بزرگترین ان‌جی‌او در جهان است و با دلی پر از درد می‌گوییم که کسی از این مجمع حمایت نمی‌کند.

وی ادامه داد: علوی‌های ترکیه و همچنین پاکستان و در هند مراسم شیرخوارگان حسینی را برگزار می‌کنند در چند سال آینده به ٢١ هزار جلسه در جهان می‌رسیم که این سعادتی است که مدیون مظلومیت علی اصغر هستیم. ما می‌خواهیم به کلیساها ورود پیدا کنیم. به دلایلی در لندن که ممنوع فعالیت شدیم ولی می‌توانیم شیر پخش کنیم و شهادت علی اصغر را توضیح می‌دهند. تمام مادرها فرزندانشان را نذر صاحب زمان می‌کنند. مسئولان ما توجهی ندارند ولی در خارج از کشور می‌گویند اینها در حال سرباز گیری هستند. چرا سی ان ان از برنامه ما در مصلی تهران پخش زنده می روند زیرا انها مقدمات ظهور را پوشش می‌دهند ولی داخل کشور توجهی نمیکنند.

وی ادامه داد: از هر ده مادر دو نفر در مراسم ما شرکت میکند که پیش بینی می‌کنیم این باید به عدد ٥ برسد تا ١٥ میلیون شرکت کننده داشته باشیم. در حرم رضوی به زودی یک نمایشگاه دائمی خواهیم داشت که آیت الله رییسی به ما کمک بسیاری کرده است. این مجمع حتی دفتر برای فعالیت نداشتیم و همه سرمایه ما از مردم است.

منافی پور گفت: هرچه در این مدت تلاش کردیم نتوانستیم بگوییم که مجمع حضرت علی اصغر (ع) نمی‌تواند در تهران جلسه داشته باشند سال گذشته هم خواستند ما را بیرون کنند ولی نتوانستند ولی امسال از دو ماه پیش اعلام کردند که در مصلی نمی‌توانیم برنامه‌ای داشته باشیم. این یک دادخواهی از سوی ما است که از مسئولان مصلی تهران بخواهیم بگویند که چرا اجازه فعالیت به ما ندادند. بدانید ما دنبال این موضوع هستیم و از مکان‌ها و تریبون‌های مختلف در برابر ظلم می‌ایستیم آنها با دعای ندبه که شعار ماست اشتباه گرفته اند، همه مردم جهان از ما پیام می‌گیرند. این مسئولان نمی‌دانند چه می‌گویند. دو ماه جواب تلفن و جواب نامه‌های ما را نمی‌دهند حتی با ما ملاقات هم نمی‌کنند اگر از دولت‌ها پول می‌گرفتیم این وضعیت مالی مجموعه نبود رییس جمهور پیشین آمده در مراسم مجمع که به او گفتیم نمی‌خواهیم سیاسی کاری شود.

وی در پایان گفت: مبنای دکترین ما استقامت است که حضرت آقا همواره ما را تشویق به استقامت می‌کنید مسئولان مصلی بالای ٣٠ هزار بار پای منبر آقا نشسته‌اند ولی  به تذکر آقا در مورد اهمیت نیروهای مردمی تاکید کردند توجهی نمی‌کنند این ضربه‌ای ایست که به یک مجموعه نیروی مردمی می‌خورد ما به مردم مستضعف جهان پیام می‌دهیم ولی آنها نمی‌دانند این موضوع یک قطب فرهنگی است و اگر آقا مطلع بشوند ما به مصلی ورود پیدا می‌کنیم ایکاش بجای نمایشگاه لباس و ورود مدلینگ ها  به ما اجازه ورود می‌دادند .ما مراسم را برگزار نمی‌کنیم مگر در مصلی تهران.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مصلی امام خمینی ره شیرخوارگان حسینی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در‌های نمایشگاه کتاب باز شد

آفتاب‌‌نیوز :

سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) از امروز، (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) با شعار «بخوانیم و بسازیم» آغاز به کار کرد و این رویداد فرهنگی تا شنبه، ۲۹ اردیبهشت در دو بخش فیزیکی و مجازی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

نمایشگاه کتاب از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۸ شب (۱۰:۰۰ الی ۲۰:۰۰) میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود و در بخش مجازی نیز سامانه ketab.ir امکان خرید برای علاقه‌مندان به کتاب را در ۲۴ ساعت شبانه‌روز مهیا می‌کند و در خرید به شیوه مجازی از نمایشگاه کتاب تهران می‌توان از بن‌کارت تخفیف استفاده کرد.

امسال ۲ هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب در دو بخش مجازی و حضوری حاضر هستند و همچنین حدود ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه شرکت کردند.

نمایشگاه کتاب از بخش‌های کودک و نوجوان، ناشران عمومی، ناشران آموزشی، ناشران دانشگاهی، ناشران خارجی، ناشران دیجیتال و بخش بین‌الملل تشکیل شده است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب، ساعت ۱۵ روز چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت برنامه‌ریزی شده و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه حضور دارد.

کشور «یمن» به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب انتخاب شده است.

پارکینگ مصلی برای توقف بیش از ۱۷ هزار خودرو آمادگی دارد با این وجود، وسایل حمل و نقل عمومی، بهترین گزینه برای رفت‌وآمد به مصلی تهران هستند؛ دو ایستگاه مترو مصلای امام خمینی (ره) و ایستگاه شهید بهشتی در خطوط یک و سه نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به محل برگزاری نمایشگاه هستند که با توجه به ترافیک سطح شهر، استفاده از مترو سریع‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین وسیله برای رسیدن به نمایشگاه است. 

سه در جدید به مصلی اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک در برای ماشین پیش‌بینی شده است که شامل در‌های ۲۱، ۱۱ و ۴ است.

مرکز پاسخگویی نمایشگاه کتاب مانند سال‌های قبل با کمک ۱۰۰ نیرو و با شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸ به اطلاع‌رسانی در بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات‌مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری در محل برگزاری نمایشگاه کتاب
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • آماده سازی مصلی تهران برای برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران